Corporate Responsibility

Bestuursfuncties

Maatschappelijke verantwoordelijkheid staat hoog in het vaandel bij ACERNUM Consulting. Dit uit zich op een aantal gebieden. Allereerst door de specifieke deskundigheid aan te wenden als bestuurslid/penningmeester van een aantal instellingen respectievelijk Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBIs). Te weten:

  • Stichting Herinneringsfonds Vincent van Gogh (tot 2008)
  • Stichting Literair Theater Branoul (tot 2009)
  • Stichting Beroepseer (tot 2014)
  • Stichting 10000hours
  • Stichting Theaters Diligentia en Pepijn

Daarnaast als lid van de Raad van Toezicht van het Grafisch Lyceum Rotterdam, een in Nederland toonaangevende vakinstelling op het gebied van media, design en technologie.

 

Ondersteuning topsporters

Martin ten Hoeve

ACERNUM Consulting levert sinds 2005 een bijdrage aan de internationale carrière van Martin ten Hoeve, één van Nederlands meest getalenteerde windsurfers (H-999). De prestaties van Martin zijn te volgen via zijn blog (www.martintenhoeve.blogspot.com) en de website van de Professional Windsurfers Association (www.PWAworldtour.com). In 2011 bereikte Martin een 16e plaats op de wereldranglijst, zijn hoogste notering tot op heden. Najaar 2014 scoorde hij voor het eerst een 9e plaats bij de PWA Worldcup in La Torsche Frankrijk. In 2015 werd Martin voor het eerst in zijn carrière Nederlands Kampioen Wave. Een fantastische prestatie waar ACERNUM Consulting als sponsor zeer trots op is. Wij zien uit naar een succesvol seizoen 2016.

 

Michael Moi Thuk Sung aka Michael Pong

De ambitie van Snowboard-Boardercrosser Michael Pong was om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Turijn in 2006. Zijn internationale tournee teneinde zich voor de Spelen te kwalificeren vond plaats met financiële ondersteuning van ACERNUM Consulting. Een blessure, opgelopen tijdens een kwalificatiewedstrijd in Chili, maakte helaas een einde aan Michaels olympische droom.

 

Deel deze site