Testimonials

Ik heb gedurende de periode 1990 – 2005 intensief met Chris samengewerkt bij Ernst & Young. In die periode heb ik zijn ontwikkeling,  zowel theoretisch in de studie voor registeraccountant als praktisch in de audit bij cliënten, van beginnend assistent-accountant tot ervaren senior-manager van zeer nabij mogen meemaken. Ook al had hij goede vooruitzichten bij Ernst & Young koos hij in 2005 toch bewust voor een andere, niet gemakkelijke weg door voor zichzelf te beginnen. Ook sindsdien heb ik zijn ontwikkeling kunnen volgen.

In zijn periode bij Ernst & Young viel hij al snel op als iemand die met veel meer dan gemiddelde inzet en sterk cliëntgericht werkt. Hij heeft een zeer goed analytisch vermogen en kan ook uitstekend conceptueel denken en handelen. Chris is op een prettige manier ambitieus en neemt initiatief. Kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel en hij neemt daarbij geen genoegen met een zesje. Dat verwacht hij ook van de mensen in zijn werkomgeving. Het is plezierig om met hem samen te werken waarbij hij ook aandacht heeft voor de persoonlijke situatie van zijn collega’s die hij met respect behandelt.

Hij heeft geïnvesteerd in aandachtspunten als didactische vaardigheden en netwerkactiviteiten omdat hij hier aan zichzelf hoge eisen heeft gesteld.

Chris beschikt over een zeer brede algemene ontwikkeling, een goede kennis van de talen en goede communicatieve vaardigheden. Het is plezierig en uitdagend om met hem te werken.

Jan Helderman RA, Voormalig partner Ernst & Young Accountants, Voormalig voorzitter van het Koninklijk Nederlands Instituut  voor Registeraccountants (NIVRA), Voorzitter Audit Committee Algemene Rekenkamer, 2012

 

“Chris impresses as a strong board member, who combines entrepeneurial skills with a deep understanding of legal, accounting and tax issues. Chris has tremendous analytical skills and knows how to get to the heart of the matter. Besides that, he is a fun guy to work with!”

Sander Wiggers, Partner (Notary), DLA Piper Amsterdam Office, 2011

 

 

“Chris weet zich goed te bewegen tussen de totaal verschillende werelden waar ID&T actief in is en Rabobank. Prettige, kundige gesprekspartner. Mijns inziens is Chris inzetbaar in veel verschillende branches. Chris brengt rust en stabiliteit.”

R.M.M.A. (Ron) Droste, Directievoorzitter, Rabobank Den Haag en omgeving, 2011 

 

“Chris was a true professional and an excellent leader at ID&T who always considered you as a partner in business rather than an employee/contractor and respected your views, knowledge and ethics. I have alot of time and respect for Chris and enjoyed working with him.”

Paul Zisson, CFO – ID&T/Sensation, Australia, 2010

Deel deze site