Dienstverlening

Breed dienstenscala

De dienstverlening van ACERNUM Consulting omvat een breed scala van werkzaamheden en diensten die aan de financiele functie gerelateerd zijn. Hieronder vallen financieel (interim-)management, strategieformulering of herijking, business turnaround, financial process redesign, complexe geconsolideerde rapportageprocessen, externe verslaggevingsvraagstukken, IFRS implementaties en M&A trajecten.

Interim-management

De interim-management diensten van ACERNUM Consulting omvatten de tijdelijke invulling van de financiële eindverantwoordelijkheid op directieniveau. Afhankelijk van de behoeften, aard en duur van de inzet omvatten de werkzaamheden een voortzetting van de bestaande praktijk, of komt na een kritische toets in onderling overleg een herontwerp van financiële processen tot stand. Voor ACERNUM Consulting betekent een goede invulling van de financiële functie uiteraard ook het meedenken en kritisch zijn over de markt, het product en de bedrijfsprocessen. Daar horen de volgende elementen bij:

  • Mee-ondernemen als onderdeel van het managementteam
  • Op een goede manier risico-rendementbeoordelingen inbrengen
  • Met respect voor bedrijfscultuur en mensen nut -en noodzaakafwegingen maken

Wij bepalen de mogelijkheden en uw behoeften graag in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact op met ACERNUM Consulting: (+31) 6 16968826, acernum@acernum.nl.

Deel deze site